Marketing & Communicatie Officer

Wat ga je doen als Marketing en Communicatie Manager

Als Marketing & Communicatie Manager ben je verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie en alle operationele werkzaamheden op dit gebied. Je krijgt veel vrijheid om je werkzaamheden in te vullen. Maar de focus ligt op het opzetten en uitvoeren van diverse marketingprojecten/activiteiten en het waarborgen van de continuïteit, kwaliteit en inhoud van de interne en externe communicatie. Denk hierbij aan het updaten van de website, het ontwikkelen van nieuw beeldmateriaal, het vergroten van online en offline vindbaarheid, opzetten van marketingactiviteiten en het voorbereiden van (inter)nationale beurzen. Daarnaast bedenk je en maak je nieuwe content voor social media. Je rapporteert in deze rol aan de CEO en bepaal je samen de prioriteiten betreffende de marketing projecten en benodigde budgetten. Daarnaast heb je contact met diverse partners zoals marketingbureaus, vormgevers als ook met stakeholders binnen de verschillende afdelingen.

Je taken bestaan onder andere uit:

– Het uitvoeren van het marketing- en communicatiebeleid;
– Het bedenken en uitvoeren van diverse marketing projecten;
– Het up to date houden van de website en interactieve productcatalogus, en uitvoeren van SEO en SEA activiteiten;
– Creëren en coördineren van content voor onze sociale media, de website, nieuwsbrieven, videomarketing en kennisartikelen.
– Het zorgdragen voor continuïteit en kwaliteit van de algehele marketingcommunicatie rekening houdend met de corporate huisstijl;
– Coördineren van werkzaamheden met onze partners op het gebied van film, fotografie, website en drukwerk;
– Het ondersteunen van de interne organisatie in communicatieprocessen en informatievoorziening;
– Coördineren van deelname aan presentaties, conferenties, evenementen en vooral internationale vakbeurzen.

Wat neem je mee als Marketing en Communicatie Manager

– Je hebt een HBO marketing / communicatie achtergrond of opleiding afgerond;
– Je hebt commercieel inzicht en affiniteit met B2B;
– Je wordt enthousiast van een dynamische internationale werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is;
– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift, Frans en Duits is een pre;
– Je bent een sterke schrijver met prima redactionele vaardigheden.
– Je hebt ervaring met het aansturen van teams of externe partijen.
– Je bent zelfstandig en neemt initiatief;
– Je bent in het bezit van een rijbewijs;
– Je woont in de omgeving van Den Bosch.

Bedrijfsprofiel

TPI-Polytechniek, een onderdeel van de beurs genoteerde SP-group A/S is een producent en wereldwijd leverancier van polyurethaan ventilatie componenten, met vestigingen in de USA en China. Ze streven ernaar het best mogelijke klimaat te bieden voor met name de intensieve veehouderij. Het overgrote gedeelte van het programma wordt vervaardigd uit hoogwaardig polyurethaan welke geproduceerd wordt in een eigen fabriek in Polen. Daarnaast worden verschillende accessoires zoveel mogelijk vervaardigd door zuster bedrijven. Bekijk de website of vindt TPI op YouTube voor meer informatie.

Arbeidsvoorwaarden Marketing en Communicatie Manager

Er wordt een uitdagende baan geboden met veel mogelijkheden voor, zelfsturing, eigen inbreng en groei. Er heerst onderling een prettige Brabantse werksfeer in een internationale werkomgeving. Er wordt een prima salaris geboden en de kans om mee te groeien met het bedrijf. Ook voor starters met een gerichte opleiding zijn er zeker mogelijkheden met goede begeleiding.

Contact informatie vacature Marketing en Communicatie Manager

Deze vacature is exclusief uitbesteed aan Green People Recruitment. Ben jij de marketing communicatie medewerker die wij zoeken? Reageer dan nu! Stuur je cv naar mjanssen@greenpeoplerecruitment.com. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Marco Janssen via 06-24918221

Locatie

Den Bosch