Wie zijn wij

TPI-Polytechniek BV, producent en leverancier van polyurethaan ventilatiecomponenten voor
vooral de agrarische sector, begon in 1995 als vertegenwoordiger van het programma polyurethaan luchtinlaatkleppen; toen goed bekend onder de naam REA-DAN.

Door het steeds grotere verkoopaandeel van TPI groeide de wens naar verdere en hechtere samenwerking. Overname van de productie en fusie met het beursgenoteerde moederbedrijf
SP-Group A/S (www.sp-group.dk) bleek de meest voor de hand liggende stap.

Door deze fusie, die in 2003 een feit was, groeide de mogelijkheden ; het programma werd steeds verder uitgebreid. Een ontwikkeling die door blijvende groei voortduurt. Vanuit het hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch - Nederland wordt de verkoop van een groot deel van de wereld georganiseerd; de verkoop in Scandinavie en Noord-Amerika wordt verzorgd door de dochteronderneming TPI-Polytechniek ApS in Søndersø-Denemarken.

TPI-Polytechniek onderschrijft de kracht van een professioneel internationaal dealers netwerk.
Ons ervaren verkoopteam ondersteunt deze dealers graag bij het projecteren van ventilatiesystemen in alle delen van de wereld. Ook dit heeft geleid tot een sterk uitgebreide productlijn. Onze flexibiliteit is onze kracht; we zijn in staat klimaat- en projectgerichte oplossingen te bieden.